ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Transportkar incl. 4 stalen bodemplaten vierkant

Aanbieding!
img_9578

Model: 94141-set

technische specificaties bodemplaat

 • Universele bodemplaat 740 x 740 mm staal
  Plaatdikte 8 mm
  Gewicht 35 kg
  ( incl  connectors voor prolyte, global of eurotruss)
 • Technische gegevens transportkar
 •  afmetingen:
  • lengte: 85 cm
  • breedte: 50 cm
  •  4x zwenkwiel geremd
 • geschikt voor: 6x baseplate 74 x 74 cm

669,00 650,00 incl. BTW per stuk

537,19 excl. BTW per stuk


Stuks

Beschrijving

Transportkar incl. 4 stalen bodemplaten vierkant van topkwaliteit

Transportkar incl. 4 stalen bodemplaten vierkant is uitermate geschikt voor het vervoeren van de stalen bodemplaten. Door het lichte gewicht is de transportkar zeer gemakkelijk te transporteren. Door middel van zwenkwielen met rem is de kar gemakkelijk te manoeuvreren. De platen staan rechtop in de daarvoor bestemde uitsparingen.  Al onze andere bodemplaten en accessoires zijn te vinden in onze webshop.

Officieel dealer Global Truss en Litecraft Truss

Alutrading is officieel dealer van Global Truss voor Nederland. Door onze voorraad zijn we in staat om snel te leveren. Al onze Truss is TÜV gekeurd. Global Truss wordt geproduceerd in China.  Tevens zijn we officieel dealer van Litecraft Truss voor Nederland en België. Ook dit kunnen we snel leveren door ons grote magazijn. Litecraft Truss is een Europees product en TÜV gekeurd. Alutrading levert sinds het jaar 2000 op hoge kwaliteit  en toebehoren van Truss. Ons product is wereldwijd erkend als een kwalitatief goed en TÜV Gecertificeerd product.  Truss is een ideaal systeem om gemakkelijk een bouwwerk naar eigen idee te creëren. Afhankelijk van de grote van de constructie zijn er verschillende modellen ontwikkeld. Wij kunnen u Deco 14, Deco 22,  Deco 23, Deco 24, Ladder , Driehoek  en Vierkant Truss aanbieden. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Transportkar incl. 4 stalen bodemplaten vierkant makkelijk online bestellen

Transportkar incl. 4 stalen bodemplaten vierkant is eenvoudig te bestellen in onze webshop. In onze webshop kunt u ook alle toebehoren vinden zoals onder andere klemmen, bodemplaten, lowhangers. Ook kunt u ervoor kiezen om de Truss in het zwart te bestellen. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk, maar wel op aanvraag. Voordat een bestelling bij ons de deur uit gaat wordt hij zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid. Onze webshop is 24 uur per dag bereikbaar. We staan garant voor een snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Call Now Button