ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Bodemplaat rond Ø 62 cm zwart gecoat 6 mm

Aanbieding!
94142

Model: 94143

Universele bodemplaat Ø 62 cm
Plaatdikte 6 mm
Gewicht 13 kg
5 gaten voor halfconnectors (niet inbegrepen)
Geschikt voor F33 en F34 truss (zowel prolyte of global truss)
Ook leverbaar voor F23 F24 en F44.
De bodemplaat is voorzien 2 handgrepen.

101,05 95,00 incl. BTW per stuk

78,51 excl. BTW per stuk


Stuks

Beschrijving

Bodemplaat rond Ø 62 cm van topkwaliteit

Bodemplaat rond Ø 62 cm is geschikt voor winkelinrichting, beursstand, etalage inrichting en reclameborden. Ook wordt de Truss Vierkant Bodemplaat veel gebruikt als ophangsysteem voor interieurs en bar’s.  Al onze trussen zijn ook verkrijgbaar in zwart. Door het lichte gewicht zeer gemakkelijk te transporteren. Door middel van een konisch koppelsysteem zijn de trussen eenvoudig met elkaar te verbinden.  Voor onze Truss zijn speciale klemmen te vinden in onze webshop.

Officieel dealer Global Truss en Litecraft Truss

Alutrading is officieel dealer van Global Truss voor Nederland. Door onze voorraad zijn we in staat om snel te leveren. Al onze Truss is TÜV gekeurd. Global Truss wordt geproduceerd in China.  Tevens zijn we officieel dealer van Litecraft Truss voor Nederland en België. Ook dit kunnen we snel leveren door ons grote magazijn. Litecraft Truss is een Europees product en TÜV gekeurd. Alutrading levert sinds het jaar 2000 op hoge kwaliteit  en toebehoren van Truss. Ons product is wereldwijd erkend als een kwalitatief goed en TÜV Gecertificeerd product.  Truss is een ideaal systeem om gemakkelijk een bouwwerk naar eigen idee te creëren. Afhankelijk van de grote van de constructie zijn er verschillende modellen ontwikkeld. Wij kunnen u Deco 14, Deco 22,  Deco 23, Deco 24, Ladder , Driehoek  en Vierkant Truss aanbieden. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Bodemplaat rond Ø 62 cm makkelijk online bestellen

Bodemplaat rond Ø 62 cm is eenvoudig te bestellen in onze webshop. In onze webshop kunt u ook alle toebehoren vinden zoals onder andere klemmen, bodemplaten, lowhangers. Ook kunt u ervoor kiezen om de Truss in het zwart te bestellen. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk, maar wel op aanvraag. Voordat een bestelling bij ons de deur uit gaat wordt hij zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid. Onze webshop is 24 uur per dag bereikbaar. We staan garant voor een snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Call Now Button