ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Decotruss 14 150 cm

Decotruss 14 300 cm

Model: 14150

Technische Specificaties

  • Lengte: 150 cm
  • Gewicht: 3 kg
  • Kleur: Aluminium
  • Diameter hoofdbuis: 20 mm
  • Wanddikte hoofdbuis: 2 mm
  • Koppelsysteem inbegrepen.
EAN: 4042659132967

99,00 incl. BTW per stuk

81,82 excl. BTW per stuk


Stuks

Beschrijving

Decotruss 14  150 cm van top kwaliteit

Global Truss staat voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.  Decotruss 14 is een 4-punt systeem met een buisdiameter van slechts 20 mm. Dit Decotruss 14 systeem is verbonden via een speciaal conisch verbindingssysteem.  Decotruss 14 wordt veel gebruikt voor decoratieve doeleinden zoals reclameborden, winkels, etalages en beurs evenementen. Door het minimale volume en het lichte gewicht is de decotruss 14 makkelijk te transporteren. De conische verbinders zijn uiteraard bij de truss inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om de truss in een bepaalde RAL kleur op korte termijn te laten coaten. We hebben werelds grootste magazijn tot onze beschikking waardoor we onze producten snel kunnen leveren. Tevens bieden wij onze eigen klemmen en haken van Global Truss aan.

Officieel dealer Global Truss en Litecraft Truss

Alutrading is officieel dealer van Global Truss voor Nederland. Door onze voorraad zijn we in staat om snel te leveren. Al onze Truss is TÜV gekeurd. Global Truss wordt geproduceerd in China.  Tevens zijn we officieel dealer van Litecraft Truss voor Nederland en België. Ook dit kunnen we snel leveren door ons grote magazijn. Litecraft Truss is een Europees product en TÜV gekeurd. Alutrading levert sinds het jaar 2000 op hoge kwaliteit  en toebehoren van Truss. Ons product is wereldwijd erkend als een kwalitatief goed en TÜV Gecertificeerd product.  Truss is een ideaal systeem om gemakkelijk een bouwwerk naar eigen idee te creëren. Afhankelijk van de grote van de constructie zijn er verschillende modellen ontwikkeld. Wij kunnen u Deco 14, Deco 22,  Deco 23, Deco 24, Ladder , Driehoek  en Vierkant Truss aanbieden. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Makkelijk online bestellen

Decotruss 14 is eenvoudig te bestellen in onze webshop. In onze webshop kunt u ook alle toebehoren vinden zoals onder andere klemmen, bodemplaten, lowhangers. Ook kunt u ervoor kiezen om de Truss in het zwart te bestellen. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk, maar wel op aanvraag. Voordat een bestelling bij ons de deur uit gaat wordt hij zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid. Onze webshop is 24 uur per dag bereikbaar. We staan garant voor een snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Call Now Button