ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Flightcase 3-zits zitblok

Flightcase 3-zits blok 115665
115662_2

Model: 115665

  • Geproduceerd in Duitsland
  • Zitkubus flightcaselook met kunstlederen kussen
  • 6.9 mm Berken-multiplex
  • PVC coating
  • ca: 120 x 40 x 40 cm
EAN: 4042659064404

350,00 incl. BTW per stuk

289,26 excl. BTW per stuk


Stuks

Beschrijving

Flightcase 3-zits zitblok van top kwaliteit!

Flightcase 3-zits zitblok staan voor rock’n roll. Voor functionaliteit en een lang leven – maar ook voor een bepaalde levenshouding en een niet-gewone stijl. En omdat het materiaal niet alleen goed is voor oude transportkratten, maar er vrijwel alles van kan worden gemaakt – waarom niet een meubelserie die niet alleen functioneel en alledaags is, maar ongebruikelijk, stijlvol, duurzaam en cool? En degene die vooral schreeuwde: “Rock’n Roll!”

Flightcase 3-zits zitblok staat voor dit alles!

Onze Flightcase 3-zits zitblok worden duurzaam geproduceerd in Duitsland. Echt handwerk – eerlijke arbeidsomstandigheden – hoogwaardige fabrieksproductie – hoogwaardige basismaterialen uit Europa – geen goedkoop product uit Azië. Elk stuk is uniek en toch grondig doordacht. Stijlvol en gewoon cool.

Makkelijk online bestellen

Flightcase 3-zits zitblok is eenvoudig te bestellen in onze webshop. In onze webshop kunt u ook alle toebehoren vinden zoals onder andere klemmen, bodemplaten, lowhangers. Ook kunt u ervoor kiezen om de Truss in het zwart te bestellen. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk, maar wel op aanvraag. Voordat een bestelling bij ons de deur uit gaat wordt hij zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid. Onze webshop is 24 uur per dag bereikbaar. We staan garant voor een snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Call Now Button