ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Indoor Base voor 31 Truss Rond

Indoor Base voor 31 Truss Rond 27362
27362a

Model: 27362

Indoor Base stand for 31 Truss

Afmeting:550 x 350 x 200 mm

Gewicht : 1,6 kg

EAN: 4042659501862

65,00 incl. BTW per stuk

53,72 excl. BTW per stuk


Stuks

Beschrijving

Indoor Base voor 31 Truss Rond van top kwaliteit

Het enkele truss buis systeem van Global Truss is een 1-punts systeem en dient als een flexibel hulpmiddel voor lichte belasting. Het kan vrij worden gecombineerd met de andere systemen uit de 31-serie en wordt meestal gebruikt in de constructie van beurzen.   De hoofdbuis is gemaakt van aluminium 50 x 2 mm. De indoor base wordt verbonden met conische connectoren, die bij de levering inbegrepen zijn. Zoals alle Global Truss producten, kunnen deze ook in elke kleur worden gepoedercoat.

Officieel dealer Global Truss en Litecraft Truss

Alutrading is officieel dealer van Global Truss voor Nederland. Door onze voorraad zijn we in staat om snel te leveren. Al onze Truss is TÜV gekeurd. Global Truss wordt geproduceerd in China.  Tevens zijn we officieel dealer van Litecraft Truss voor Nederland en België. Ook dit kunnen we snel leveren door ons grote magazijn. Litecraft Truss is een Europees product en TÜV gekeurd. Alutrading levert sinds het jaar 2000 op hoge kwaliteit  en toebehoren van Truss. Ons product is wereldwijd erkend als een kwalitatief goed en TÜV Gecertificeerd product.  Truss is een ideaal systeem om gemakkelijk een bouwwerk naar eigen idee te creëren. Afhankelijk van de grote van de constructie zijn er verschillende modellen ontwikkeld. Wij kunnen u Deco 14, Deco 22,  Deco 23, Deco 24, Ladder , Driehoek  en Vierkant Truss aanbieden. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Indoor Base voor 31 Truss Rond makkelijk online bestellen

Indoor Base voor 31 Truss Rond is eenvoudig te bestellen in onze webshop. In onze webshop kunt u ook alle toebehoren vinden zoals onder andere klemmen, bodemplaten, lowhangers. Ook kunt u ervoor kiezen om de Truss in het zwart te bestellen. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk, maar wel op aanvraag. Voordat een bestelling bij ons de deur uit gaat wordt hij zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid. Onze webshop is 24 uur per dag bereikbaar. We staan garant voor een snelle levering en zeer scherpe prijzen.