ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Truss op maat

Truss op maat

Vanuit onze productie kunnen wij u speciaal maatwerk leveren. Speciale afmetingen zijn voor ons geen probleem. Met Truss creëert u gemakkelijk uw eigen ideeën. Wilt u een mooie terrasoverkapping ?

Ook hierin kunnen wij u voorzien. Ook kunnen wij daarvoor de eventuele terraszeilen leveren.  Er is bij ons veel mogelijk.  Door jarenlange ervaring kunnen wij u goed informeren over de mogelijkheden.

Ook maken wij specials omtrent Truss meubels, lowhangers, katheders, spreekstoelen en statieven om monitoren aan te bevestigen. Uiteraard kunnen wij al onze producten laten coaten in een naar u gewenste RAL kleur.

Katheder / Spreekstoel

Onze katheder en Truss meubels zijn eigenlijk niet meer weg te denken binnen ons assortiment. Deze katheder wordt veel gebruikt bij lezingen , uitvaarten, restaurants en op scholen. De katheder wordt gebruikt om aantekeningen of een tekstdocument op te leggen. Ook voor een laptop of tablet is onze katheder uitermate geschikt.  De katheder is een presentatiemeubel en moet natuurlijk een plaatje zijn waar de spreker achter staat. De katheder is een eigen product waardoor we 100% voor de kwaliteit gaan. We leveren katheders naar wens naar de klant. We kunnen de katheder in een RAL kleur laten coaten. Wenst u een ander model ook dat is uiteraard mogelijk. Wilt u reclame op de katheder? Vraag naar de mogelijkheden, we staan u graag te woord met ons advies. De katheder is ook verkrijgbaar in quadro serie. Kijk daarvoor in de webshop. De katheder wordt geproduceerd uit hoogwaardig aluminium. De hoogte van de katheder is 125 cm. De poten zijn afgewerkt met kunststof doppen. Onder de poten zitten stelvoeten, hiermee staat de katheder altijd recht.

 

Monitor statief

Voor een presentatie of lezing is dit statief uitermate geschikt. Velen zijn u al voor gegaan en maken al gebruik van dit statief. Dit monitorstatief wordt gemaakt uit truss.

Door de stalen bodemplaat staat het statief ook stabiel. Ons statief is voor zien van een ophangbeugel voor het monteren van uw monitor. De hoogte van het statief wordt door u zelf bepaald.

Uiteraard kunnen wij u advies geven omtrent het draagvermogen en gewicht. Ook is het mogelijk om het statief verrijdbaar te maken d.m.v. blue wheels. ook is het mogelijk om het statief naar uw wens te laten coaten in een RAL kleur. Voor prijzen kunt u terecht in onze webshop.

Vragen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stage Barriers

Onze Stage barriers hebben een afmeting van 1 meter breed en zijn uitgevoerd in aluminium waardoor ze makkelijk hanteerbaar zijn. De Stage barriers worden gebruikt bij evenementen om het publiek te scheiden van het podium. Dit voor de veiligheid van iedereen. Iedere Stage Barrier is voorzien van een opstapje waarop de beveiliger kan staan. Onze Stage Barriers worden in eigen productie gemaakt waardoor het mogelijk is om eventuele extra wensen van de klant uit te voeren. Om een hoek te creëren hebben wij de Stage Barrier Vario in ons assortiment. Deze is variabel van 90-270 graden. De Stage barriers worden door middel van een schroef aan elkaar gekoppeld. De Stage Barriers zijn gemakklijk in te klappen en te transporteren in de daarvoor bestemde Stage Barrier Transportkist.

Aluminium Trappen

 

 

Alutrading staat voor goede kwaliteit, snelle levering en vooral goede service. We hebben een passie voor ons product wat we ook uitstralen naar de klant. We geven u graag advies over de mogelijkheden. Omdat we al jaren mee draaien in deze business  kunnen wij gebruik maken van onze collega's op gebied van licht en geluid. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. 

Reclame frames

Reclame is niet alleen een mooi uithangbord voor je bedrijf of vereniging. Het heeft een doel om uw bedrijf te promoten. Het moet er dus mooi uit zien en hoe doe je dat beter met een mooi , robuust frame van Alutrading. Wij kunnen u voorzien van een mooi aluminium frame wat echt klasse uitstraalt. Een uitstekende keuze voor uw bedrijf dus! Bij Alutrading hebben we verschillende soorten frames voor u, dit kan zijn een vierkant truss model , driehoek of zelfs duo truss model.  Maak nu uw keuze uit ons aanbod! Met een mooi reclamebord maakt u zich kenbaar aan potentiële klanten. Wij verzorgen de frames maar uiteraard kunnen wij u ook helpen met het reclamebord of doek. U kunt uw logo en andere nuttige gegevens op het bord laten drukken, zoals uw website of telefoonnummer. Op die manier kunt u in één klap tal van potentiële klanten bereiken. Voor vragen kunt u bij ons terecht, neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Beursstands

 

Wilt u uitblinken met uw beursstand. Ook daar kunnen wij u bij helpen. De Hollandse Windmolen, Engels Prieel en de wereldbol behoren tot onze projecten. Truss op maat. Bijna alles is mogelijk.