Dankzij het truss op maat van Alutrading gaat u goed voorbereid aan de slag op onder meer beurzen en evenementen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit materialen. Ideaal voor in de discotheek, in het theater of op evenementen. Hierbij kunnen ze diverse toepassingen hebben.

Truss op maat

OFFERTE AANVRAGEN?

  1

  BEURSSTANDS TRUSS OP MAAT

  Wilt u op de beurs uitblinken? Dat is de kans groot dat u een beursstand op maat wilt laten maken. Daar kunnen wij u bij helpen.

  Onze stands zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Aangezien wij de truss op maat afleveren, kiest u voor de opstelling die het beste bij uw bedrijf en huisstijl past.

  Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om uw bedrijf te onderscheiden van andere organisaties. Deelnemen aan de beurs wordt hierdoor voor iedereen plezierig.

  U kunt geheel naar wens uw beursstand op maat samenstellen. De opstelling is gemaakt van truss balken, waartussen doeken gespannen kunnen worden. Deze kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden met het bedrijfslogo of het product dat u wilt promoten. Hierin heeft u veel mogelijkheden!

  MONITOR STATIEF

  Voor een presentatie of lezing is dit statief uitermate geschikt. Velen zijn u al voor gegaan en maken al gebruik van dit statief. Dit monitorstatief wordt gemaakt uit truss.

  Door de stalen bodemplaat staat het statief ook stabiel. Ons statief is voor zien van een ophangbeugel voor het monteren van uw monitor. De hoogte van het statief wordt door u zelf bepaald.

  Uiteraard kunnen wij u advies geven omtrent het draagvermogen en gewicht. Ook is het mogelijk om het statief verrijdbaar te maken d.m.v. blue wheels. ook is het mogelijk om het statief naar uw wens te laten coaten in een RAL kleur. Voor prijzen kunt u terecht in onze webshop.

  Vragen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  KATHEDER / SPREEKSTOEL

  Onze katheder en Truss meubels zijn eigenlijk niet meer weg te denken binnen ons assortiment. Deze katheder wordt veel gebruikt bij lezingen , uitvaarten, restaurants en op scholen.

  De katheder wordt gebruikt om aantekeningen of een tekstdocument op te leggen. Ook voor een laptop of tablet is onze katheder uitermate geschikt.  De katheder is een presentatiemeubel en moet natuurlijk een plaatje zijn waar de spreker achter staat. De katheder is een eigen product waardoor we 100% voor de kwaliteit gaan. We leveren katheders naar wens naar de klant. We kunnen de katheder in een RAL kleur laten coaten. Wenst u een ander model ook dat is uiteraard mogelijk.

  Wilt u reclame op de katheder? Vraag naar de mogelijkheden, we staan u graag te woord met ons advies. De katheder is ook verkrijgbaar in quadro serie. Kijk daarvoor in de webshop.

  De katheder wordt geproduceerd uit hoogwaardig aluminium. De hoogte van de katheder is 125 cm. De poten zijn afgewerkt met kunststof doppen. Onder de poten zitten stelvoeten, hiermee staat de katheder altijd recht.

  ALUMINIUM TRAPPEN

  Alutrading staat voor goede kwaliteit, snelle levering en vooral goede service. We hebben een passie voor ons product wat we ook uitstralen naar de klant. We geven u graag advies over de mogelijkheden.

  Omdat we al jaren mee draaien in deze business  kunnen wij gebruik maken van onze collega’s op gebied van licht en geluid.

  Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

   

  Truss frame reclame

  Reclame is niet alleen een mooi uithangbord voor je bedrijf of vereniging. Het heeft een doel om uw bedrijf te promoten. Het moet er dus mooi uit zien en hoe doe je dat beter met een mooi , robuust frame van Alutrading.

  Wij kunnen u voorzien van een mooi aluminium frame wat echt klasse uitstraalt. Een uitstekende keuze voor uw bedrijf dus! Bij Alutrading hebben we verschillende soorten frames voor u, dit kan zijn een vierkant truss model , driehoek of zelfs duo truss model. Maak nu uw keuze uit ons aanbod! Met een mooi reclamebord maakt u zich kenbaar aan potentiële klanten. Wij verzorgen de frames maar uiteraard kunnen wij u ook helpen met het reclamebord of doek.

  U kunt uw logo en andere nuttige gegevens op het bord laten drukken, zoals uw website of telefoonnummer. Op die manier kunt u in één klap tal van potentiële klanten bereiken. Voor vragen kunt u bij ons terecht, neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden