ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Truss

Met een Truss systeem kunt u gemakkelijk een bouwwerk naar eigen idee creëren. Afhankelijk van de grootte van de constructie zijn er verschillende soorten ontwikkeld. Zo kunt u bij ons terecht voor een ladder-, driehoek- en een vierkante variant. Alutrading is officieel erkend dealer van Global Truss en Litecraft.

Truss

Truss systeem

De Truss wordt veelal gebruikt als systeem voor licht en geluid. Door middel van klemmen, genaamd cq couplers, is de verlichting gemakkelijk te bevestigen. Daarnaast is het aluminium systeem tevens voor meerdere doeleinden te gebruiken. Door gebruik te maken van verschillende elementen zoals cirkels, bogen en hoeken is veel variatie mogelijk.

Toepassingen waar veel aluminium constructies voor gebruikt worden zijn:

  • Beursstands
  • Podiumbouw
  • Theaterinrichting
  • Reclameframes/zuilen
  • Interieurbouw
  • Aluminium Constructies

Een Truss systeem  of stand bieden wij enkel te koop aan van hoge kwaliteit. Hierdoor is het geschikt voor vele toepassingen. Bekijk het volledige assortiment voor de mogelijkheden!

Trussen afmeting

De afmeting van de Truss cirkels kunnen variëren van 1 meter doorsnede tot uw gewenste afmeting. De cirkels worden, afhankelijk van de grootte, meestal in delen geleverd. Deze delen kunnen ook los gebruikt worden, bijvoorbeeld voor een boog. De standaardlengtes variëren van 50 centimeter tot 5 meter. Ook voor speciale afmetingen bent u bij ons aan het goede adres. In eigen productie maken wij de Truss op maat!

Voor het creëren van een vierkant gebruikt u de standaard hoeken. Deze trussen zijn verkrijgbaar voor zowel de Ladder (32 serie) als voor de Driehoek (33 serie) en de Vierkante (34 serie). De hoeken zijn standaard te verkrijgen in 45º - 60º - 90º - 120º en 135º. Heeft u liever een aangepast hoek? Dat is geen enkel probleem! Met gemak maken wij voor al uw Truss constructies een buis op maat. Niks is onmogelijk voor ons!

Truss systeem afmeting Alutrading cirkel
Truss systeem afmeting Alutrading
Truss systeem afmeting ovaal
Truss constructie

Truss constructie

Een Truss constructie is gemakkelijk om mee te werken. Hiernaast kunnen alle mogelijkheden gemakkelijk toegepast worden. U bouwt hiermee in een zeer korte tijd een mooie dakconstructie. Er zijn vele mogelijkheden! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een podiumoverkapping met een rond dak, een plat dak of een puntdak in verschillende afmetingen.

Afhankelijk van de grootte kunnen alle modellen voor uw Truss constructies gebruikt worden. Het is mogelijk om de Truss constructie in één keer omhoog te takelen, bijvoorbeeld door middel van groundsupport. Deze is niet standaard inbegrepen in een Rundbogendach (Podium met rond dak). Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden omtrent uw constructie van Truss!

Truss bij Alutrading

Wilt u graag Truss bestellen? Wij staan garant voor een goed product. Onze aluminium is van hoge kwaliteit en daarnaast ook TÜV gekeurd. Met onze vakkennis kunnen wij u deskundig adviseren. Maatwerk is voor ons geen enkel probleem: ons motto "Truss op Maat" geldt voor iedereen!

Speciale afmetingen zijn voor ons geen probleem. Wij gaan juist elke uitdaging aan! Hiernaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Wij denken met u mee en adviseren u graag. Zo komt u tot de juiste beslissing en zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent met het eindproduct. Wilt u Truss bestellen van hoge kwaliteit? Kies dan voor Alutrading!

Truss kopen
Global Truss
Litecraft Truss

Call Now Button