ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Truss Ladder 32C19H 2-Weg 45°

Truss Ladder 32C19H
f32c19h_1

Model: 32C19H

  • 2-Weg Hoek
  • 45° hoek
  • Horizontaal
  • Diameter buis : 50 mm
  • Wanddikte : 2 mm
  • Incl. connectors
EAN: 4042659125570

88,00 incl. BTW per stuk

72,73 excl. BTW per stuk


Stuks

Beschrijving

Truss Ladder 32C19H van topkwaliteit

Truss Ladder 32C19H is een decoratieve truss , uitstekend geschikt voor winkelinrichting, beursstand, etalage inrichting en reclameborden. Ook wordt de Truss Ladder 32C19H veel gebruikt als ophangsysteem voor interieurs en bar’s.  Al onze decotrussen zijn ook verkrijgbaar in zwart. Truss Ladder 32C19H is de op één na kleinste in zijn soort en door het lichte gewicht zeer gemakkelijk te transporteren. Door middel van een konisch koppelsysteem zijn de trussen eenvoudig met elkaar te verbinden.  Voor deze Truss Ladder 32C19H  zijn speciale klemmen te vinden in onze webshop.

Officieel dealer Global Truss en Litecraft Truss

Alutrading is officieel dealer van Global Truss voor Nederland. Door onze voorraad zijn we in staat om snel te leveren. Al onze Truss is TÜV gekeurd. Global Truss wordt geproduceerd in China.  Tevens zijn we officieel dealer van Litecraft Truss voor Nederland en België. Ook dit kunnen we snel leveren door ons grote magazijn. Litecraft Truss is een Europees product en TÜV gekeurd. Alutrading levert sinds het jaar 2000 op hoge kwaliteit  en toebehoren van Truss. Ons product is wereldwijd erkend als een kwalitatief goed en TÜV Gecertificeerd product.  Truss is een ideaal systeem om gemakkelijk een bouwwerk naar eigen idee te creëren. Afhankelijk van de grote van de constructie zijn er verschillende modellen ontwikkeld. Wij kunnen u Deco 14, Deco 22,  Deco 23, Deco 24, Ladder , Driehoek  en Vierkant Truss aanbieden. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Makkelijk online bestellen

Truss Ladder 32C19H is eenvoudig te bestellen in onze webshop. In onze webshop kunt u ook alle toebehoren vinden zoals onder andere klemmen, bodemplaten, lowhangers. Ook kunt u ervoor kiezen om de Truss in het zwart te bestellen. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk, maar wel op aanvraag. Voordat een bestelling bij ons de deur uit gaat wordt hij zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid. Onze webshop is 24 uur per dag bereikbaar. We staan garant voor een snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Call Now Button