ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Inslagdop 40 x 40 mm

Inslagdop 40 x 40 mm

Model: 2002

0,45 incl. BTW per stuk

0,37 excl. BTW per stuk


Stuks

Beschrijving

Inslagdop 40 x 40 mm van top kwaliteit

De zwarte Inslagdop 40 x 40 mm zijn ook verkrijgbaar in rond en rechthoekig. De inslagdop is voorzien van horizontale lamellen rondom voor optimale grip in de koker of buis. Als afwerking van uw podiumdelen mogen onze Inslagdop 40 x 40 mm niet ontbreken. Ook voor het afwerken van chassis , aanhangers, meubels en buisconstructies zijn deze doppen uitermate geschikt. De Inslagdop 40 x 40 mm zorgt ervoor dat uw vloer niet beschadigd. De inslagdoppen zijn eenvoudig te monteren en klemmen zich goed vast in de buis.

Alutrading ook leverancier van Inslagdop 40 x 40 mm

Alutrading is officieel dealer van Global Truss voor Nederland. Door onze voorraad zijn we in staat om snel te leveren. Stagedeck GT wordt geproduceerd in Europa.  Tevens zijn we officieel dealer van Global Truss voor Nederland en België. Ook dit kunnen we snel leveren door ons grote magazijn. Alutrading levert sinds het jaar 2000 op hoge kwaliteit  en toebehoren van Podiumdelen en Truss. Ons product is wereldwijd erkend als een kwalitatief goed en TÜV Gecertificeerd product.

Inslagdop 40 x 40 mm gemakkelijk online te bestellen.

Onze Inslagdop 40 x 40 mm is eenvoudig te bestellen in onze webshop. In onze webshop vind u ook andere afmetingen. Ook kunt u alle toebehoren vinden zoals onder andere podiumdelen en podiumtrappen. Voordat een bestelling bij ons de deur uit gaat wordt hij zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid. Onze webshop is 24 uur per dag bereikbaar. We staan garant voor een snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Call Now Button