ALUTRADING.NL - MAAT GEMAAKTE TRUSSEN - BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE WEBSHOP! | INLOGGEN

0

Neem contact op
Bel: 0524-522522
Openingstijden
Ma t/m vr 08:30 - 16:30
Wij leveren maatwerk Alles is mogelijk!
Wij leveren maatwerk Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Wij leveren maatwerk Snelle levering uit eigen voorraad.

Truss Ladder 300 cm Zwart

F32300-B_0
F32050-B_2f32025_1

Model: 32300-B

Technische Specificaties

  • Lengte: 3 meter
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: AIMgSi F31
  • Diameter hoofdbuis: 50 mm
  • Wanddikte hoofdbuis: 2 mm
  • Diameter tussenbuis: 20 mm
  • Wanddikte tussenbuis: 2 mm
  • Koppelsysteem: Cset 32
EAN: 4042659062042

165,00 incl. BTW per stuk

136,36 excl. BTW per stuk


Stuks

Beschrijving

Truss ladder 300 cm zwart van top kwaliteit

Truss ladder 300 cm zwart  heeft een lengte van 3  meter. De Truss ladder 3 meter zwart is Tüv gecertificeerd en DIN 4112-4113 gekeurd. Deze worden gebruikt bij vele toepassingen in de evenementenbranche, concerten, beurzen, theater etc.  Deze  Truss Ladder 300 cm zwart is van hoge kwaliteit, De buizen hebben een diameter van 50 mm en een wanddikte van 2 mm. De tussenbuizen hebben een diameter van 20 mm en een wanddikte van 2 mm. Wij hebben meerdere merken in ons assortiment o.a. Global en Litecraft Truss. Deze worden veel gebruikt als ophangsysteem voor licht en geluid. Door middel van klemmen  is de verlichting gemakkelijk aan de Truss te bevestigen.  Tevens is ons systeem voor meerdere doeleinden te gebruiken. Door gebruik te maken van verschillende elementen zoals cirkels, bogen, en hoeken is veel variatie mogelijk.

Officieel dealer Global Truss en Litecraft Truss

Alutrading is officieel dealer van Global Truss voor Nederland. Door onze voorraad zijn we in staat om snel te leveren. Al onze Truss is TÜV gekeurd. Global Truss wordt geproduceerd in China.  Tevens zijn we officieel dealer van Litecraft Truss voor Nederland en België. Ook dit kunnen we snel leveren door ons grote magazijn. Litecraft Truss is een Europees product en TÜV gekeurd. Alutrading levert sinds het jaar 2000 op hoge kwaliteit  en toebehoren van Truss. Ons product is wereldwijd erkend als een kwalitatief goed en TÜV Gecertificeerd product.  Truss is een ideaal systeem om gemakkelijk een bouwwerk naar eigen idee te creëren. Afhankelijk van de grote van de constructie zijn er verschillende modellen ontwikkeld. Wij kunnen u Deco 14, Deco 22,  Deco 23, Deco 24, Ladder , Driehoek  en Vierkant Truss aanbieden. Deze zijn allemaal te vinden in onze webshop.

Truss ladder 300 cm zwart makkelijk online bestellen

Truss ladder 300 cm zwart is eenvoudig te bestellen in onze webshop. In onze webshop kunt u ook alle toebehoren vinden zoals onder andere klemmen, bodemplaten, lowhangers. Ook kunt u ervoor kiezen om de Truss in het zwart te bestellen. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk, maar wel op aanvraag. Voordat een bestelling bij ons de deur uit gaat wordt hij zorgvuldig gecontroleerd op compleetheid. Onze webshop is 24 uur per dag bereikbaar. We staan garant voor een snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Call Now Button